WWS Bouw voor renovatie | aanbouw, nieuwbouw, renovatie, keuken opmaat

Onze diensten

Aanbouw

WWS Bouw de aanbouw specialist.Wij hanteren een hoog afwerkingsniveau omdat dit uiteindelijk is waar u tegenaan kijkt.

Renovatie

Bestaande bouw of nieuwbouw wij zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Onderhoud

Wij bieden onze diensten en vakmanschap aan voor kleine en grote bouwprojecten.

Tuin renovatie

Wij verzorgen uw tuinontwerp en complete aanleg of herinrichting van uw tuin

Horeca

Wij hebben ervaring in het bouwen en verbouwen van restaurants. WWS-bouw biedt volledige pakket voor uw project aan (inclusief interieurdesign, meubels en advertenties) neem contact op voor meer info.

Badkamers

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van luxe badkamers. Grote tegels, kleine tegels, visgraat betegelen, 45graden tegelen, beton ciré, nisjes, toiletreservoirs, ledstrips, verlaagd plafond met inbouwspots, inbouwkranen of andere persoonlijke wensen? Wij denken graag met u mee en geven een gedetailleerd ontwerpadvies. Wij leveren hoge kwaliteit tegen eerlijke prijs.

Stuc en schilderwerkzaamheden

Wij hebben ervaren vakmannen voor uw stuc en schilderwerk. De ervaringsgraad loopt op tot 20 en meer jaren ervaring. Een ervaren stucadoor is wellicht het belangrijkste aspect om scheuren in uw woning te voorkomen. Stucen als onderlaag of stucen als eind afwerking. Plafond witten, muren sauzen of de buitenkant van u woning schilderen? Vraag voor uw project een vrijblijvende offerte aan.

Cinewalls op maat

Wilt u in uw woonkamer zo veel mogelijk ruimte besparen of van al de grote tv meubels af? Kies dan voor een cinewall op maat. Wij helpen graag met het ontwerpen van uw cinewall en onze professionals verrichten het werk voor een beeldig eindresultaat! Laat u inspireren door onze voorbeelden of maak een eigen ontwerp en laat de rest aan WWS-Bouw over.